tisdag 24 maj 2011

Beach 2011, vänta på mig!

Nu har jag ÄNTLIGEN kommit igång med löpträningen igen efter sisådär ett och ett halvt års uppehåll. Jag hade ju till och med haft lite framförhållning då jag var gravid och handlade ett par större löparbyxor. Eftersom jag inte visste hur slut jag skulle bli, vågade jag mig inte ut bland folk utan tänkte prova lite lugnt på löpbandet istället. Jag är ingen tävlingsmänniska, men nästan genast började jag som vanligt tävla mot mig själv. Nästa minut ska jag hinna längre, nästa kilometer ska jag springa på x minuter, osv... Nu har jag och löpbandet träffats några gånger och det går faktiskt över förväntan och det är så otroligt kul!! Nu gäller det att ligga i inför beach 2011....

4 kommentarer:

 1. Härligt jobbat! "Jag är ingen tävlingsmänniska" - vem försöker du lura? ;-)Jag har äntligen kommit till stadiet då jag längtar ut på löprundor. Det är SÅ mycket roligare att springa utomhus så jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna återgå till löpbandet i vinter. :-S
  Har anmält mig till "Spring en min, vinn en bil" 11 juni, ska bli spännande.

  SvaraRadera
 2. Wow, börjat springa igen, inte illa! Jag får se när det blir av att jag tar mig ut igen :)

  SvaraRadera
 3. Här försöker jag få mig i ordning för "öl-terass 2011" istället. Är sååå mycket roligare än att springa på löpband. ;-)

  SvaraRadera
 4. Nå annars är jag nog ingen tävlingsmänniska... Vilken tur att du till slut gav löpningen en chans Bettan ;) "Spring en MIN,..." borde jag också klara av nu, men antar att det ska stå "mil" istället och där är jag inte ännu. Dessutom är jag ensam hemma med F då, tyvärr. Lycka till med att vinna bilen!!

  Det var på tiden för mig Lillemor, men du få nog med gott samvete ta det lugnt ännu. Om jag inte mins fel så såg jag på Fb att du varit iväg till gymmet redan för länge sedan, det tyckte jag var överhurtigt ;)

  Håller med om att en solig terrass slår löpbandet Ullis, men man kan väl inte sitta med en drink i handen jämt. Du borde prova ta några springsteg nångång, det kan vara rätt beroendeframkallande det också ;)

  SvaraRadera