torsdag 5 maj 2011

Vart tar tiden egentligen vägen nuförtiden?

För några dagar sedan vinkade vi adjö till min kära mamma som varit hos oss över vappen (valborg). Även om hon var här i 5 dagar så gick tiden alltför fort. För en tid sedan köpte jag ett fint lila tyg med ugglor på och nu har jag med mammas hjälp sytt ett nytt spjälskydd av det eftersom det gamla var lite sladdrigt. Blev en hel del tyg över, så kanske syr jag även sängkläder så småningom. Nu då det gröna tyget ser ut att finnas i lager igen tror jag att jag ska beställa lite av det också. Man kan lugnt säga att jag har snöat in på ugglor och det finns massa fint med ugglor på som jag skulle vilja köpa till F. Otur (eller kanske tur) att vi inte har så väldigt många kvadratmetrar.


Lilla F fick en hel del nya kläder i helgen, en jacka, klänning, kjol, baddräkt, två solhattar, några överdelar, osv. Mormor gick inte heller att stoppa.... Så nu väntar vi bara på sommaren så att hon ska få gå klädd i bland annat dessa:
 
Fast i rosa
Önskar att det var lika lätt att shoppa kläder och speciellt bikini till mig själv... 

På tal om Stumpan, så trodde jag för några veckor sedan att hon ALDRIG skulle lära sig krypa (eftersom hon bara ville stå och gå, absolut inte sitta eller ligga på golvet), men för en vecka sedan hände det och nu går hon inte att stoppa. Skönt att slippa gå dubbelvikt eller bära på henne hela tiden :)

Och till sist måste jag tipsa om min nya chokladfavorit, Anthon Bergs mörka med smak av salmiak. Gott med kaffe, med vin eller i kladdkakan!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar